3 точки с класическото 3:0 срещу Старо селище

17.10.2010 22:02

В неделя се изигра последната среща от 7-мия кръг на ОФГ Разград А. На стадиона "Podayva Arena" домакините надделяха над отбора на ФК"Стара сила"-Старо селище с класическото 3:0 и добавиха три точки в своя актив . Публиката и ръководството на клуба са доволни от играта и постигнатия резултат, но подайвенци пропиляха много голови положения, въпреки това са щастливи от резултата. Почти всички от титулярния отбор бяха на линия с изключение на няколко болни и контузени. Головете отбелязаха както следва: 

1:0 - 5-тата минута на мача

След много добър извеждащ пас на десния халф Мустафа Мустафа левия халф на сините Исмаил Неджми остана сам срещу вратаря и с хубав плътен удар вкара за 1:0 .

2:0 - 28-мата минута на мача

Асистенцията за гола направи старщи треньора и централния халф на Подайва Заид Кадир, той видя много добре пласиралия се Исмаил и го изведе сам срещу вратаря на гостите с прякор "Иванков" , Исмаил много добре знаеше, че право на грешка няма и много хитро вкара топката в десния ъгъл.

Първо полувреме завърщи при резултат 2:0

Второто полувреме "Левски-Подайва" имаха много голови положения и невероятни пропуски, но и гостите не бяха далеч по-убедителни.

3:0 - 76-тата минута на мача

Третия гол падна в 76-тата минута на мача като централния нападател на Подайва беше фаулиран в наказателното поле на гостите, съдията на мача отсъди дузпа и централния защитник на "Стара сила" беше изгонен с червен картон. За изпълнение на дузпата зад топката застана вратаря и президента на сините Дахил Мустафа- Тумби. Така един срещу друг бяха двамата вратари, колеги Дахил и "Иванков" , в крайна сметка с един много силен и плътен удар Дахил излъга колегата си и отбеляза третия гол на "Левски-Подайва".

Макар и голямото желание и на двата отбора до друг гол не се стигна и мача завърши при резултат 3:0 в полза на домакините. Един млад и неопитен отбор надделя над друг млад отбор и добавиха 3 точки в актива си. Браво момчета продължавайте със същия дух покажете, че заслужавате по-добро място в класирането.

Назад

Коментари

Не са намерени никакви материали.